Over ons

Mijn naam is Jos Salfischberger eigenaar van Reclamebureau JRS-Designers gevestigd in Waalwijk, sinds 2004 bezig met het ontwikkelen van websites en webwinkels. Daaropvolgend ben ik mezelf gaan verdiepen in het vormgeven van logo’s en bijpassende huisstijlen. In de loop der jaren heb ik zo’n 100, kleine en grote, projecten mogen afronden.

Ik richt mij in deze projecten zowel op de front-end als back-end ontwikkelingen van websites en webwinkels. Hierbij staan usability, design en interactiviteit centraal. Ook richt ik mij graag op het bedenken en uitwerken van concepten zonder hierbij bezig te zijn op de computer. Brainstormen, creatief denken en ideeën uitwerken tot realistisch uitvoerbare projecten vind ik een zeer leuke tijdsinvulling!

Het was vooral een speurtocht naar de juiste programma’s en technieken om uiteindelijk te kunnen realiseren wat ik voor ogen had.

Achtergrond

Toen ik 19 jaar was begon ik voor het eerst te stoeien met Frontpage, Photoshop en HTML. En dat was af en toe letterlijk stoeien om het programma te laten doen wat ik wilde. Het was vooral een speurtocht naar de juiste programma’s en technieken om uiteindelijk te kunnen realiseren wat ik voor ogen had. Na enkele fraaie mislukkingen kreeg ik steeds meer de smaak te pakken. Ik kreeg interesse in het vak en had de motivatie om me te verdiepen en me vast te bijten in de materie.

Interesses

In mijn vrije tijd leef ik me graag uit op de Mountainbike of ga ik een stukje hardlopen. Naast het sporten heb ik een heleboel andere leuke hobby’s. Ik ben altijd bezig. In november 2012 is onze prachtige dochter Yasmijn geboren. Het is iedere dag genieten en een mooie inspiratiebron voor mijn werk.