Zoekt u een systeembeheerder in de buurt van Waalwijk? Het uiteindelijke doel is er voor te zorgen dat u een zorgeloze IT omgeving heeft. U moet zich volledig kunnen concentreren op uw werk.

 

Geen budget voor een fulltime systeembeheerder, maar wel behoefte aan regelmatig onderhoud of advies? Ik ben sinds 1999 actief in de IT en Microsoft Certified Systems Administrator. Mijn doel is altijd uw hardware, software en infrastructuur precies te laten doen wat u er van verwacht, op een zo soepel mogelijke manier.

 

Wat ik voor uw organisatie kan betekenen

Mijn focus ligt op kleine en middelgrote bedrijven die geen budget hebben voor een fulltime systeembeheerder, maar wel behoefte hebben aan regelmatig onderhoud, technische ondersteuning of advies.

 

Hardware en software advies

Bij de aanschaf van nieuwe hardware en software komt vaak meer kijken dan alleen een product aanwijzen in de winkel. U wilt een helder advies en een technisch antwoord op uw vragen, voordat u tot aanschaf over gaat. Ik kan u daarbij helpen door op een begrijpelijke manier uit te leggen wat de verschillende mogelijkheden zijn en waar u op moet letten bij uw aankoop.

 

Aankoopbegeleiding

U kunt via mij ook hardware of software kopen. Ik werk samen met Compupower gevestigd in Kaatsheuvel. Ik begeleid u bij het offertetraject, controleer en bespreek de offerte met u en Compupower zorgt ervoor dat de levering daarna gesmeerd verloopt.

 

Bekijk mijn profiel op Linkedin!

 

Installatie van nieuwe of bestaande hardware en software

Daar staat alles dan: dozen met nieuwe spulletjes. Wat nu? Als u zich op dat moment achter de oren krabt en uzelf afvraagt hoe u alles aan de praat gaat krijgen, dan is het tijd om mij in te schakelen. Ik zorg voor installatie en configuratie van alle hardware en software, overzetten van data en aansluiten van randapparatuur. Met andere woorden: alle hardware en software wordt in werkende staat opgeleverd. U heeft er dus geen omkijken naar en kunt direct aan de slag.

 

Incidenteel systeembeheer

Computers of andere randapparatuur kunnen wel eens last hebben van een ochtendhumeur. Geen paniek! Als u er zelf even niet uitkomt, dan kunt u mij inschakelen. Technische ondersteuning op de werkplek of op afstand, alles is mogelijk. Doel is altijd de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen, zodat u snel weer aan het werk kunt.

 

Periodiek systeembeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Door periodiek systeembeheer uit te laten voeren verhoogt u uw continuïteit en voorkomt u onplezierige verrassingen. Systeemsoftware en applicaties zijn altijd up-to-date, security patches worden direct geïnstalleerd, en sluimerende problemen worden tijdig onderkend en opgelost. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie kan periodiek systeembeheer wekelijks, maandelijks of per kwartaal uitgevoerd worden.