We geven voortaan ook workshops! - Reclamebureau JRS-Designers
16108
post-template-default,single,single-post,postid-16108,single-format-standard,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

We geven voortaan ook workshops!

Je eigen website in 1 dag! Met onze WordPress cursus snel aan de slag.

In mijn werk als webdesigner, merk ik de toenemende vraag van klanten voor een wordpress instructie. Vragen als “We willen graag wat meer uit onze website halen maar hebben geen idee hoe?” of “Ik wil een eigen website maken, maar waar moet ik beginnen?”. Natuurlijk! Ik geef aan bestaande klanten een wordpress instructie, echter blijkt dat in de praktijk snel een dingetje erbij te worden. Als ik iets doe wil ik het graag goed doen. Met Yaloe bieden we een compleet los product i.p.v. een extra dienst bij het opleveren van een website.

Voor wie ?

De cursus is voor iedereen die graag een eigen website wilt maken. Er is geen specifieke voorkennis benodigd. Affiniteit met computers en het gebruik daarvan is natuurlijk wel erg handig. We zeggen altijd maar “Als je een eigen facebook pagina kan maken of een advertentie op marktplaats kan zetten, dan heb je onze cursus zo in de vingers”.