Wilt u een webshop of webwinkel laten maken? JRS-Designers is reseller voor Biedmeer webwinkel. Deze webshop is gebruikersvriendelijk en eenvoudig in gebruik ondanks de vele opties en mogelijkheden.

 

Reseller Biedmeer webwinkel

Waarom kiezen voor reseller? U heeft persoonlijk contact en u kunt gebruik maken van mijn ervaring met de Biedmeer webshop. Biedmeer webwinkel biedt alleen contact via het support systeem. U kunt bijvoorbeeld geen telefonisch contact opnemen met Biedmeer. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een unieke uitstraling door een professionele vormgeving aan de shop te koppelen die, binnen de gestelde Biedmeer kaders, aangepast kan worden aan uw wensen.

 

De Webwinkel

U heeft een eigen onderhoudstool om al uw wensen te realiseren. U kunt daarin uw producten beheren, het uiterlijk van de webshop aanpassen, pagina’s vullen, voorraden instellen, verzendkosten instellen en nog veel meer. Al deze mogelijkheden zijn beschikbaar in alle pakketten (de betaalmogelijkheden zoals iDeal zijn echter alleen beschikbaar bij de betaalde pakketten).

 

Onderstaand een opsomming van de vele mogelijkheden die deze shop u biedt.

Directe koppelingen boekhoudsystemen
Zoekmachine optimalisatie
Koppelingen betaalsystemen
Meertalige ondersteuning
Groothandel koppelingen
Facebook webwinkel
UNIEK – Marktplaats koppeling
Vergelijkingssites
Producten importeren
Product en categorie beheer
Pagina beheer
Orderbeheer
Log-in systemen
Statistieken
Nieuwsbrief module
Uitgebreide verzendkosten beheer
Backup en beveiliging