Heeft u nog geen hosting voor u website? En wilt u een website laten hosten? JRS-Designers investeert de hosting van uw website bij snelle en betrouwbare partners.

 

Als u een website op het internet wilt plaatsen heeft u drie dingen nodig: een domeinnaam, webhosting en uiteraard een website. Uw website moet ergens op een server staan die altijd verbinding heeft met het internet, zodat de website dag en nacht te bezoeken is. U huurt als het ware een stukje van deze webserver. Dit noemen we webhosting.

 

Aanbieders

Er zijn veel aanbieders van hosting die de nadruk op de prijs leggen. De kwaliteit van de server, de snelheid en de functionaliteiten zijn echter zeker zo belangrijk. Reden nummer 1 dat bezoekers voortijdig een website verlaten is dat de website te traag laadt. De snelheid van de webserver kan daar één van de factoren van zijn. Reden nummer 1 dat bezoekers voortijdig een website verlaten is dat de website te traag laad

 

CloudVPS is de nummer 1 cloud provider van Nederland. Of het nu gaat om een enkele machine of om een complex load balanced cluster, met onze flexibele cloud kunt u direct en veilig de Virtual Private Servers (VPSen) creëren die u nodig heeft. Hierbij staat gebruiksgemak centraal.