CONTACT US

Office365, het alles-in-een pakket voor jouw kantoor

Wat is Office365?

Office365 biedt jouw bedrijf een cloud gebaseerde oplossing voor productiviteit en e-mailbeheer. Met office365 kun je een professionaliseringsslag maken binnen je bedrijf. Je werknemers zijn voortaan in staat om overal ter wereld documenten te maken, online te vergaderen, chatten, bestanden opslaan en nog veel meer, allemaal vanuit één geïntegreerd platform. 

Enkele voordelen van Office365 zijn:

 1. Een platform die alles biedt wat je nodig hebt op kantoor 
 2. Altijd een online back-up in de cloud van je werk 
 3. Geavanceerde firewalls voor inkomende en uitgaande mail 
 4. Microsoft Teams inbegrepen inclusief 50GB online opslag via Onedrive

Wat is exchange online?

Niet iedereen heeft de volledig slagkracht nodig van Office365. Speciaal voor deze groep mensen biedt Microsoft ook Exchange online aan. Deze e-maildienst van Office365 bevat alles wat jij nodig hebt om een goed functionerende mailbox te hebben.

Enkele voordelen van Microsoft Exchange zijn:

 1. Tot 50GB online opslag via Onedrive 
 2. Geavanceerde spamfilters voor inkomende en uitgaande mail 
 3. Een gratis agenda functionaliteit 
 4. Koppeling met je domeinnaam 

Wat zijn de verschillen tussen Office365 en Exchange online?

Om een keuze te kunnen maken tussen Office365 en Exchange online is het belangrijk om bekend te zijn met de verschillen. Office365 is een alles-in-een pakket, terwijl Exchange Online gericht is op je maildiensten.  

Samengevat zijn de verschillen als volgt:

 1. Office 365 biedt een totaalpakket aan tools voor op kantoor, terwijl Exchange Online specifiek gericht is op e-mail. 

 2. Het office365 pakket geeft je de mogelijkheid om samen te werken aan documenten en om online te kunnen vergaderen. Exchange Online concentreert zich allen op je e-mail gecombineerd met een cloud opslag van 50GB. 

Hoe kan ik overstappen naar office365 of exchange online?

Als je jouw mailbox wilt overzetten naar Office 365, is het raadzaam om dit over te laten aan een expert. Het migreren van e-mail is namelijk een complexe taak en je wilt voorkomen dat er e-mails verloren gaan. Laat het migreren en beheren van je mail en cloud diensten dus ook altijd over aan een professional. Na de migratie kun je direct aan de slag in jouw Office 365-omgeving. Je hoeft je geen zorgen te maken over ingewikkelde (server)instellingen, want deze behoren tot het verleden. Met slechts een e-mailadres en wachtwoord heb je overal ter wereld met één druk op de knop toegang tot jouw documenten, vergaderingen en e-mail. Dit stelt je in staat om efficiënt en productief te werken, ongeacht waar je je bevindt. 

Waarom JRS?

Wij creëren maatwerk websites die niet alleen jouw merk tot leven brengen, maar ook jouw doelgroep aantrekken. Met onze technische expertise en creatieve visie bouwen we snelle en gebruiksvriendelijke websites, die vooruitstrevend zijn en de juiste conversie behalen. Laat ons je helpen om jouw digitale stempel te drukken en een blijvende indruk achter te laten. 

Onze kernwaarden

 1. Transparant:
  Open en eerlijke communicatie is de sleutel tot succesvolle relaties met onze klanten. Transparantie betekent voor ons dat we duidelijk en helder communiceren over onze diensten, processen en tarieven. We streven ernaar om jouw als klant volledig op de hoogte te houden van de voortgang, mogelijke uitdagingen en oplossingen.
 1.  
 2. Ondernemersgeest:
  Als ondernemers begrijpen we de uitdagingen waarmee andere ondernemers worden geconfronteerd. We zijn gedreven in het vinden van oplossingen en het zien van kansen. Met onze ondernemersgeest streven we ernaar om waarde toe te voegen aan onze klanten, partners en de omgeving waarin we actief zijn.

 3. Betrokken:
  We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, waarbij we nauw samenwerken en volledig begrijpen wat hen drijft en wat hun doelen zijn. Onze betrokkenheid strekt zich uit tot elke fase van het project, vanaf het allereerste contact tot de oplevering en nazorg.

FAQ Office365

Office 365 is een pakket van tools en apps, terwijl Exchange Online specifiek de gehoste e-mailservice is binnen Office 365. Office 365 omvat toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Teams. Exchange online bevat alleen E-mail, agenda en 50GB Cloudopslag.

Exchange Online biedt voordelen zoals schaalbaarheid, beveiliging, betrouwbaarheid en toegankelijkheid van e-mail, agenda en contacten vanaf vrijwel elk apparaat met internettoegang. Het biedt ook geavanceerde functies zoals gedeelde agenda’s en synchronisatie met mobiele apparaten.

De migratie naar Exchange Online kan variëren afhankelijk van je huidige e-mailomgeving. Bij JRS hebben wij verschillende soorten tools waarmee we gemakkelijk jouw e-mail kunnen migreren zodat je geen e-mail verliest bij een migratie.

Microsoft neemt beveiliging en privacy serieus. Exchange Online bevat ingebouwde beveiligingsmaatregelen zoals antivirus- en antispamfilters. Bovendien voldoet Microsoft aan internationale normen en voorschriften voor gegevensbescherming.

Ja, je kunt je eigen domeinnaam gebruiken met Exchange Online. Microsoft biedt de mogelijkheid om aangepaste domeinen toe te voegen en te configureren voor gebruik met e-mail en andere services binnen Office 365.

Microsoft maakt geen backups van je e-mail en cloudopslag. Heb je een bestand of e-mail definitief verwijderd? Dan ben je deze helaas kwijt. Gelukkig bieden wij bij JRS verschillende back-up tools aan die je kan gebruiken om een back-up te maken van je e-mail en bestanden.

JRS-Webdesign