Hosting bij JRS;
een betrouwbaar platform voor jouw website.

De snelheid van jouw website is van groot belang voor online succes. Bij JRS ontwikkelen we onze websites altijd met het oogpunt op snelheid. We hebben uitgebreide tests uitgevoerd tussen verschillende soorten servers, tools en andere technologieën om jou het beste platform voor je website te geven. Wist je dat Google een laadtijd van minder dan 2 seconde per pagina adviseert? Daarboven verlies je al potentiële klanten.  

De voordelen van WordPress hosting bij JRS

We begrijpen hoe belangrijk jouw website is voor je bedrijf. Daarom bieden we WordPress Hosting met een scala aan voordelen die ervoor zorgen dat jouw website snel, veilig en optimaal presteert. Enkele voordelen die je kunt verwachten bij het hosten van een website via JRS zijn:  

 1. 24/7 Service bij storingen: Bij JRS staan we dag en nacht voor je klaar bij een storing. Ons team staat paraat om je direct te helpen en eventuele problemen snel op te lossen, zodat jouw website altijd beschikbaar is voor je bezoekers.

 2. Gratis WordPress optimalisatie: We geloven dat een snelle website essentieel is voor een succesvolle online aanwezigheid. Daarom bieden we gratis gebruik van premium tooling die elke website of webshop op ons platform razendsnel maakt. Hierdoor laden je pagina’s snel en genieten je bezoekers van een optimale gebruikerservaring.

 3. Alles-in-één oplossing: Wij nemen het volledige beheer van zowel je website als je e-mail uit handen. Ons team zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is en dat je e-mails zonder onderbreking blijven werken. Op die manier kun jij je als ondernemer volledig concentreren op het laten groeien van je online aanwezigheid, zonder je zorgen te hoeven maken over de technische aspecten van je website. 

Heb ik een ander hosting platform nodig?

Er zijn vele aspecten waaraan een hosting platform moet voldoen om jouw website snel te laten draaien. Hierbij is niet alleen de optimalisatie van jouw hosting van belang, maar ook jouw website moet goed ingesteld zijn om het maximale uit de het hosting pakket te halen. Weet je nog niet zo goed waar je op moet letten? Neem eens contact met ons op.

Laat onze webhosting je overtuigen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kracht van ons hostingplatform? Ervaar het dan zelf! We overtuigen je graag door een kopie van jouw website op ons platform te zetten en de verschillen te laten zien.

Onze kernwaarden

 1. Transparant
  Open en eerlijke communicatie is de sleutel tot succesvolle relaties met onze klanten. Transparantie betekent voor ons dat we duidelijk en helder communiceren over onze diensten, processen en tarieven. We streven ernaar om jou als klant volledig op de hoogte te houden van de voortgang, mogelijke uitdagingen en oplossingen.
 1.  
 2. Ondernemersgeest
  Als ondernemers begrijpen we de uitdagingen waarmee andere ondernemers worden geconfronteerd. We zijn gedreven in het vinden van oplossingen en het zien van kansen. Met onze ondernemersgeest streven we ernaar om waarde toe te voegen aan onze klanten, partners en de omgeving waarin we actief zijn.

 3. Betrokken
  We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, waarbij we nauw samenwerken en volledig begrijpen wat hen drijft en wat hun doelen zijn. Onze betrokkenheid strekt zich uit tot elke fase van het project, vanaf het allereerste contact tot de oplevering en nazorg.

FAQ Webhosting

Bij JRS maken we gebruik van geavanceerde infrastructuur, snelle servers en caching-technologieën om de laadtijd van jouw website te minimaliseren. We hebben ook een wereldwijd netwerk van content delivery networks (CDN’s) om de snelheid te optimaliseren voor bezoekers overal ter wereld. 

Snelheid is een belangrijke rankingfactor voor zoekmachines. Met onze supersnelle webhosting verbeter je de gebruikerservaring, verlaag je de bouncepercentages en vergroot je de kans dat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten. 

Ja, absoluut! Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het naadloos migreren van je website naar onze snelle webhosting. We zorgen ervoor dat er geen gegevens verloren gaan en dat jouw website direct profiteert van de voordelen van onze snelheid. 

JRS-Webdesign