HET BEGINT ALLEMAAL MET…

Hoe creëren we nu iets moois? Waar beginnen we?

Wij willen alles van u weten voordat we aan de slag gaan.

Hallo, ik heb een idee!

Voordat we beginnen willen wij alles van u weten. Wat voor soort oplossing zoekt u? Aan de hand van een door ons vooraf opgestelde vragenlijst krijgen we direct een goed beeld van uw verwachtingen. We brengen in kaart welk product (een website, webwinkel of webapplicatie) ingezet moet worden. Vaak hebben we aan een half woord genoeg om een eigentijds design neer te zetten.

Wat kost dat dan?

We werken alle wensen, eisen en ideeën uit tot een kant en klare offerte. U hoeft alleen nog maar akkoord te geven en we kunnen van start.


Geen tijd voor een intake gesprek?

De meest gestelde vraag die we krijgen “Wat kost het om bij jullie een website te laten maken?” Die vraag is zonder een intake gesprek moeilijk te beantwoorden. Wel kunnen wij op basis van een aantal korte vragen snel een grove schatting geven van de te verwachten kosten.

Uitvoering

Strikt geheim creatief proces waar wij verder geen openbare uitspraken over kunnen doen. Ervaar het en word klant.

Testen, testen, testen

Na een aantal weken krijgt u van ons een mailtje. Het concept design is klaar. Wij vinden het prachtig, u ook? Werkt alles zoals we hebben afgesproken? Door ons perfectionisme is het haast niet mogelijk dat er fouten in het concept zitten. Zijn er toch nog zaken niet juist? Geen probleem! Wij leveren de site pas definitief op als u 100% tevreden bent.

Realisatie

Yes! de website is Live! U kunt aan de slag. Wij zorgen voor de nabewerking. Zo melden we uw website aan bij Google Analytics en Webmaster Tools. We testen de website op zijn performance en brengen waar nodig aanpassingen aan. Ook kunnen wij u helpen met de Google optimalisatie, het ontwikkelen van nieuwsbrieven of het integreren met social media, alles om ervoor te zorgen dat uw website nog succesvoller wordt.

Nazorg & Onderhoud

Vanzelfsprekend zorgen wij voor de juiste nazorg en werken wij samen met een betrouwbare hostingpartij zodat uw website in de lucht blijft. Wij helpen u wegwijs worden in het CMS ( Content Management Systeem ) zodat u makkelijk zelf teksten en foto’s kunt toevoegen. Komt u er niet uit? Dan loodsen wij u er graag telefonisch of via mail doorheen. Wij bieden u snelle hulp en spreken duidelijke taal zodat u precies begrijpt wat de bedoeling is.