Mobiele website of app laten maken?

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van een smartphone. Het is daarom belangrijk om u bedrijf te profileren binnen deze markt.

Het surfgedrag via een Smartphone neemt de afgelopen jaren sterk toe. Websites worden steeds vaker bekeken via een smartphone, en het downloaden van apps neemt sterk toe. Wij geloven in de kracht van apps en de groeiende invloed die ze steeds meer zullen krijgen op ons dagelijks (zaken)leven. Apps zijn niet meer weg te denken.

Wat is een mobiele website of app?

Een app is een applicatie die wordt gedownload op een mobiel apparaat, zoals een smartphone of tablet. Een mobiele website, is een website die geschikt is om te bekijken en te gebruiken op een mobiele telefoon of tablet. En zoals de naam al doet vermoeden, is een mobiele website gewoon een website net als alle andere. Als u ondanks deze specificaties niet precies weet of u moet kiezen voor een app of een mobiele website, dan helpen wij daar gewoon bij.

Zelf u app beheren en bijwerken

Het aanpassen van een app gaat super eenvoudig en kan op verschillende manieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw app aan Facebook of Twitter te koppelen. Hiermee worden de laatste status updates, evenementen en foto’s direct zichtbaar in de app. Het is ook mogelijk om de app te koppelen aan uw eigen website. Aanpassingen doorvoeren gaat in een handomdraai.

Betaalde of gratis app?

U kunt ervoor kiezen om de app gratis aan te bieden of tegen betaling. De prijs is volledig zelf te bepalen. De opbrengst van de app gaat voor 30% naar Apple of Google. De overige 70% mag u zelf houden.

JRS-Webdesign