Maatwerk webdesign; voor een unieke identiteit

Bij JRS begrijpen we dat jouw website het digitale visitekaartje van je bedrijf is. Daarom streven we naar maatwerk webdesign die aansluit bij jouw identiteit en merkwaarden. Wij zorgen voor een visueel aantrekkelijk ontwerp dat de essentie van jouw bedrijf weerspiegelt en de juiste boodschap overbrengt aan jouw doelgroep. 

Responsive en gebruiksvriendelijk ontwerp

In een wereld waar mobiele apparaten de overhand hebben, is een responsive webdesign van cruciaal belang. Bij JRS zorgen we ervoor dat jouw website er niet alleen geweldig uitziet op desktops, maar ook perfect functioneert op smartphones en tablets. We streven naar een gebruiksvriendelijk ontwerp dat de bezoekerservaring optimaliseert en hen in staat stelt om eenvoudig door de inhoud van de website te navigeren. 

Welke stappen nemen we het in design proces?

 1. Doelstellingen en eisen vaststellen: 
  We werken samen een scope uit waarin we jouw doelstellingen en vereisten voor het project vastleggen. Dit omvat het begrijpen van jouw bedrijf en doelgroep. Op basis hiervan wordt een plan opgesteld voor de structuur, lay-out en inhoud van de website.

 2. Ontwerpen:
  In deze fase maken wij het visueel ontwerp van de website. Hierbij laten we unieke kenmerken van jouw bedrijf terugkomen. Denk hierbij aan kleuren, typografie en afbeeldingen om jouw merkidentiteit en uitstraling tot leven te laten komen op de website. Dit proces doorlopen we samen totdat alle puntjes op de i gezet zijn.

 3. Ontwikkeling:
  Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over naar de ontwikkeling. Ons team van ervaren webdevelopers maakt gebruik van de nieuwste tools en technieken om een website te bouwen die voldoet aan de meest recente standaarden voor snelheid, vindbaarheid en veiligheid.

  Meer weten over maatwerk webdesign?

Waarom JRS Webdesign?

Wij creëren maatwerk websites die niet alleen jouw merk tot leven brengen, maar ook jouw doelgroep aantrekken. Met onze technische expertise en creatieve visie bouwen we snelle en gebruiksvriendelijke websites, die vooruitstrevend zijn en de juiste conversie behalen. Laat ons je helpen om jouw digitale stempel te drukken en een blijvende indruk achter te laten. 

Onze kernwaarden

 1. Transparant:
  Open en eerlijke communicatie is de sleutel tot succesvolle relaties met onze klanten. Transparantie betekent voor ons dat we duidelijk en helder communiceren over onze diensten, processen en tarieven. We streven ernaar om jou als klant volledig op de hoogte te houden van de voortgang, mogelijke uitdagingen en oplossingen.
 1.  
 2. Ondernemersgeest:
  Als ondernemers begrijpen we de uitdagingen waarmee andere ondernemers worden geconfronteerd. We zijn gedreven in het vinden van oplossingen en het zien van kansen. Met onze ondernemersgeest streven we ernaar om waarde toe te voegen aan onze klanten, partners en de omgeving waarin we actief zijn.

 3. Betrokken:
  We geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, waarbij we nauw samenwerken en volledig begrijpen wat hen drijft en wat hun doelen zijn. Onze betrokkenheid strekt zich uit tot elke fase van het project, vanaf het allereerste contact tot de oplevering en nazorg.

FAQ Webdesign

Webdesign verwijst naar het proces van het creëren en ontwerpen van de visuele en functionele aspecten van een website. Het omvat het bepalen van de lay-out, kleuren, typografie, afbeeldingen en navigatie van de website. 

Webdesign is essentieel omdat het de eerste indruk van jouw bedrijf online vormt. Het creëert geloofwaardigheid, maakt jouw merk herkenbaar en zorgt voor een positieve gebruikerservaring. Een goed ontworpen website kan de betrokkenheid van bezoekers vergroten, conversies stimuleren en jouw online aanwezigheid versterken. 

De duur van het webdesignproces kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten die nodig zijn en de snelheid van de communicatie tussen de klant en het webdesignbedrijf. Over het algemeen kan het ontwerpen en ontwikkelen van een website enkele weken tot enkele maanden in beslag nemen. 

Absoluut! Met het groeiende gebruik van smartphones en tablets is het van cruciaal belang dat een website mobielvriendelijk is. Een mobielvriendelijk ontwerp zorgt ervoor dat jouw website goed wordt weergegeven en gemakkelijk te gebruiken is op mobiele apparaten. Het verbetert de gebruikerservaring, verhoogt de betrokkenheid van mobiele bezoekers en heeft ook invloed op de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van jouw website.

JRS-Webdesign