Maak kennis met Jos Salfischberger

Oprichter & designer

Jos Salfischberger

#sporter #ideeënman #perfectionist #creatieveling #Applefan #socializer

Jos is de tovenaar die design en techniek naadloos weet samen te brengen. Als een expert op dit gebied, weet hij als geen ander hoe hij een balans creëert tussen prachtige visuals en een technische uitvoering.

Jos staat bekend als een echte perfectionist. Elk detail telt voor hem, en hij stopt pas wanneer hij volledig tevreden is met het resultaat. Geen enkele pixel ontsnapt aan zijn kritische blik, en hij gaat altijd tot het uiterste om de beste gebruikerservaring te garanderen.

Buiten het werk is Jos een sportfanaat. Of het nu gaat om padel, wielrennen, zaalvoetbal of een andere sport, Jos is er altijd voor in. Hij houdt van de uitdaging, het teamwork en de energie die sport met zich meebrengt. Geen sport is hem te gek!

Jos is ook een echte praatjesmaker.  Hij staat 24/7 klaar om een praatje te maken. Of het nu gaat om het brainstormen over ideeën, het oplossen van technische vraagstukken of gewoon een gezellig gesprek.

Als de oprichter van JRS Webdesign heeft hij zijn passie voor design en kennis van techniek omgezet in een succesvol bedrijf. 

JRS-Webdesign