Maak kennis met Richard de Pijper

Online marketeer

Richard de Pijper

#familieman #wielrenner #feestganger #empatisch #klusjesman #strateeg #doorzetter

Richard de Pijper, de go-to persoon als het gaat om alles wat te maken heeft met Google en SEO. Hij is als geen ander in staat om jouw visie op de kaart te zetten en helpt je met het ontwikkelen van strategieën die echt impact hebben.

Richard is ook een echte doe-het-zelver. Hij is niet vies van klussen en heeft zelfs zijn hele huis eigenhandig verbouwd. De skills die hij hier heeft geleerd, neemt hij ook mee in zijn dagelijkse werkzaamheden. Zijn oog voor detail  zorgt ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Wat Richard echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om met de klant mee te leven. Hij begrijpt de uitdagingen en doelen van zijn klanten en staat altijd klaar om te helpen. Of het nu gaat om het oplossen van problemen, het bieden van advies of gewoon een luisterend oor, Richard is er om je te ondersteunen op jouw weg naar succes.

Maar als je Richard echt wilt zien stralen, hoef je alleen maar naar zijn gezicht te kijken wanneer hij met zijn familie is. Zijn familie is zijn grootste geluksmoment en hij koestert elk kostbaar moment dat hij met hen doorbrengt.

JRS-Webdesign