Schoenenkwartier volledig in het nieuw
#custommade

Foto van het pand van het schoenenkwartier met een mock-up van de website

WHAT WE DO

#webdesign #branding #development #wordpress

Het Schoenenkwartier: een hotspot in Waalwijk waar creativiteit en technologie samenkomen. Het doet ons denken aan ons eigen vakgebied, waar we dagelijks onze creativiteit en technische skills inzetten.

In het Schoenenkwartier gaat het behalve om kijken en leren om meedoen en bewustwording. Ze willen nieuwe doelgroepen een entree bieden in de culturele wereld van schoenen. Want schoenen zijn onderdeel van de identiteit voor jong en oud, voor arm en rijk, voor elke kleur en elk individu. De schoen is van de wereld en voor iedereen. In tal van vormen. Daar horen veelzijdige verhalen bij. Die wil het Schoenenkwartier met je delen. “We willen bezoekers aan het denken zetten over ‘hun’ schoeisel, waar het vandaan komt, hoe het met respect voor de wereld gemaakt kan worden.”

Het Schoenenkwartier heeft een complete make-over gekregen, van naam tot interieur en van logo tot huisstijl. In samenwerking met TIP hebben wij een spiksplinternieuwe website voor hen opgezet, waar creativiteit en technologie hand in hand gaan.

De indentiteit van het Schoenenkwartier komt tot leven op hun website om zo de bezoekers een goede eerste indruk te geven. Uiteraard met een oog op de content, zodat bezoekers altijd kunnen vinden wat ze nodig hebben voor hun bezoek. Speciaal voor de vrijwilligers is er een exclusieve toegang, zodat ze direct bij al hun gegevens kunnen.

We zijn enorm trots op het resultaat dat we hebben neergezet voor hét museum in Waalwijk. Jij ook?

Proud of
our clients!

JRS-Webdesign