custom made
website voor
van der Linden Transport

Foto van de website van 'van der Linde groep' inclusief hero image

WHAT WE DO

#webdesign #branding #development #wordpress

De van der Linden groep is een vooraanstaand transportbedrijf dat zich bevindt in het bruisende industriële hart van Waalwijk. Als hét transportbedrijf van Waalwijk bieden ze een breed scala aan transportdiensten aan, variërend van containertransport en meubeltransport tot spoedtransport. Bij De van der Linden groep kun je op één plek terecht voor al je transportbehoeften.

De geschiedenis van dit transportbedrijf begon in de vroege jaren 40 met een beurtvaartbodedienst in het pittoreske Boskoop. Echter, in de jaren 60 ontstond er een groeiende vraag naar het transporteren van grondstoffen naar de bloeiende metaalindustrie in Drunen. Dit resulteerde in de verhuizing van het bedrijf naar het industriële Waalwijk.

Net zoals JRS Webdesign staat van der Linden groep bekend om zijn expertise in maatwerkoplossingen. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de derde generatie, met Sander, John en Nicola aan het roer. Samen zorgen zij voor een vlekkeloze werking van de vier bedrijfsonderdelen: van der Linden Transport, Furniture Logistics Waalwijk B.V. (FLOW), van der Linden Express en het Regionaal Overslag Centrum Waalwijk (ROC Waalwijk). Deze zusterbedrijven werken nauw samen, waardoor de van der Linden groep als geheel een uitgebreid totaalpakket aan logistieke oplossingen kan bieden.

In samenwerking met onze vaste partner Rible heeft JRS Webdesign een uitgebreide oplossing voor de website van van der Linden groep gerealiseerd. Het resultaat is een op maat gemaakt ontwerp dat eenvoudig kan worden aangepast door van der Linden groep zelf, dankzij het gebruik van Elementor. Rible heeft tevens gezorgd voor een doelgericht marketingtraject, waarbij speciale aandacht is besteed aan het vereenvoudigen van het offerteproces voor klanten van van der Linden groep.

van der Linden groep blijft zich voortdurend ontwikkelen en innoveren om aan de veranderende behoeften van hun klanten te voldoen. Met een rijke geschiedenis en een sterke focus op kwaliteit en maatwerk, blijft dit transportbedrijf een betrouwbare partner voor transport- en logistieke oplossingen in de regio Waalwijk en ver daarbuiten.

Proud of
our clients!

JRS-Webdesign